Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 22-7-2023.
  • Zaterdag 22 jul 2023
  • Surhuisterveen (Friesland)

Pieter Weening Classic 2023 - Gravel

Starttijd
09:00 - 10:30
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Deelnemers verwacht
Rustig
Startlocatie
Torenplein 7, Surhuisterveen
Kosten bij inschrijven op de dag zelf
€ 8,00 - € 10,00
Kenmerken
Scan & Go
Starttijd

09:00 - 10:30 uur.

De route is op de volgende manieren te volgen

GPS: Download na de inschrijving het GPX-bestand van de route en laad deze vervolgens in je navigatietoestel. Zo sta je goed voorbereid aan de start.

Deelnemers verwacht

Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.

Startlocatie

Torenplein 7, Surhuisterveen
plan route

Kosten bij voorinschrijven

Normaal tarief € 10,00, PLUS-accounts betalen € 8,00

De online inschrijving is gesloten.

Scan & Go

Met Fietssport PLUS ga je snel van start met Scan & Go. Geen papieren formulieren invullen of afkoelen in een lange wachtrij. Laat jouw persoonlijke Scan+Go barcode scannen bij de inschrijftafel en geniet van je rit. Ook kun je je voor steeds meer tochten online inschrijven. Zo stel je vooraf jouw plekje veilig en hoef je tijdens het inschrijven niet met muntgeld te toveren. Na inschrijving ontvang je de barcode per mail én in je Fietssport-profiel. De korting die PLUS-leden ontvangen wordt automatisch verrekend.

Hoogtemeters

375 hm

Kenmerken

Scan & Go

Word lid van Fietssport en profiteer

Probeer nu

Troch it lân fan Pieter, in de fietsomgeving van Pieter Weening De 18e Pieter Weening Classic, keurmerk Extra Goed Geregeld, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 22 juli 2023. Ieder jaar vinden ca 2000 deelnemers de weg naar het Torenplein in Surhuisterveen. Het plein 'Piazza Pieter Weening' is het start- en finishpunt van de routes. Zowel voor als na de start is het gezellig vertoeven op het plein. Het kenmerkende van de Pieter Weening Classic is dat ieder jaar andere routes worden gereden. Dit jaar wordt er iets nieuws toegevoegd aan het programma van de Pieter Weening Classic 2023. Er is een gravel route toegevoegd door de routebouwer. Ruim 70 km over vooral onverharde paden, fietspaden met hier een een stukje as Lees meer >> falt. Ben je een gravelfietser of mountainbiker schrijf je dan in voor de "Pieter Weening Classic 2023 - Gravel" Race- en andere fietsers kunnen zich inschrijven via de website van Fietsport voor de routes van 25km, 40km, 60km, 100km en 150km via de gewone "Pieter Weening Classic 2023" (dus geen gravel) Laat u, evenals de andere deelnemers, verrassen door het landschap en routes. Naar onze bescheiden mening heeft de routebouwer dit jaar weer een verrassende route samengesteld. Surhuisterveen, zo actief en gezellig, is er maar één.

Inschrijving gesloten

Wat anderen van deze toertocht vonden.

4,5

3 reviews
Route
Route-aanduiding
Omgeving
voor herhaling vatbaar, jammer dat het weer zo tegenviel
Dikke voldoende, prachtige omgeving, ik reed de graveltocht en de route was erg leuk en afwisselend.
Probeer ma georganiseerd