• Maandag 21 apr 2025
  • Valkenswaard (Noord Brabant)

Crocusrit 2025

Afstand:

Starttijd
08:00 - 09:30
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen
Deelnemers verwacht
Rustig
Startlocatie
Markt 26 (café de Bel),
 
Starttijd

08:00 - 09:30 uur.

De route is op de volgende manieren te volgen

GPS: Download na de inschrijving het GPX-bestand van de route en laad deze vervolgens in je navigatietoestel. Zo sta je goed voorbereid aan de start.
Pijlen: Je volgt de pijlen die de organisatie aan hekken, bomen en lantaarnpalen heeft opgehangen. Hierdoor kun je volop van de omgeving genieten.

Deelnemers verwacht

Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.

Startlocatie

Markt 26 (café de Bel),
plan route

Hoogtemeters

136 hm

Word lid van Fietssport en profiteer

Probeer nu
Organisatie
Stichting Wieleraktiviteiten Wim Kemps

De tocht is dit jaar geheel nieuw en er is gekozen voor 1 afstand (= 100 km). De tocht gaat veelal over fietspaden en mooie binnenwegen richting natuurpark de Grote Peel. Onderweg kan men zich bevoorraden op de controlepost bij Gasterij de Brabander, nabij Sluis13 in Someren-Eind (na 55 km). Vanuit deze rustpost gaan we via rustige B-wegen terug naar Valkenswaard. Daar krijgen de deelnemers, die de tocht hebben uitgereden een verrassend presentje. De tocht is een begin van de voorbereidingen op onze internationale topper Diekirch-Valkenswaard (op zaterdag 24 augustus). Als u bereid en in staat bent om deze te fietsen, dan kan deze kanjer van een tocht een echte glorietocht worden. En vanzelfsprekend staat er dan in Valkenswaard een grandioz Lees meer >> e ontvangst voor de deelnemers te wachten. Dringend advies aan iedereen: Vergeet de data niet te noteren in je (fiets)agenda. Tot dan!

Deze toertocht wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner ZLM verzekeringen.

Wat anderen van deze toertocht vonden.

0,0

0 reviews
Route
Route-aanduiding
Omgeving

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.